Skip to main content

Brainchild logo

Black Week 2022

Velkommen til Black Week hos Brainchild. Vi har gjort klar til en uge, hvor du har mulighed for at få fat i vores populære billedvægge til en enestående pris. Black Week varer hele ugen og slutter søndag den 27. november kl. 23.59. Vi har sammensat vores tilbud således at der er noget til enhver smag. Vi har samtidig sørget for, at uanset hvornår på ugen du ønsker at gøre dine Black Week køb, så vil du have adgang til vores tilbud.

God fornøjelse!

Udvidet bytteservice

Vi tilbyder udvidet bytteservice og bytter dine julegaver t.o.m. 31. januar 2023.

Inklusiv indramning

Vi indrammer dine plakater uden merpris, hvis du køber rammer til dine plakater online. Vi sender dine indrammede plakater med sikker emballering, så du trygt kan bestille.

Unik kundeservice

Vores kunder vurderer os til fremragende.

Brainchild billedvægge til en unik Black Week pris

Normalt kan du købe vores plakater i kombinerede billedvægge og dermed opnå en besparelse. I denne uge har vi valgt at give en yderligere besparelse på vores billedvægge, så du lige nu, kan få vores populære billedvægge til en enestående pris.

Gå på opdagelse i vores Black Week tilbud her på siden og sammensæt dine personlige Brainchild favoritter.

Giv Brainchild i julegave

Vi har udvidet vores bytteservice, så dine køb kan byttes t.o.m. den 31. januar 2023. Vores motiver er dermed den perfekte julegaveidé, hvis du har lyst at forære dansk design i højeste kvalitet til dine kære.

Det er vigtigt for os, at du har adgang til vores Black Week tilbud hele ugen, uanset hvornår på ugen du ønsker at gøre dine køb. Vores Black Week tilbud er dermed lanceret fra mandag den 21. november og de gælder til den 27. november kl. 23:59.

Der vil altså hverken komme ´dag til dag-tilbud´ eller andre tilbud løbende. Du kan dermed gøre dine Brainchild køb, når du har tid.

Brainchild