Hos Brainchild er vi store fans af de danske designklassikere. Vi har lyst til at hylde dem, så kom med. Måske du ser en du ikke kender.

Vi har designet en enestående plakat i Limited Edition, som kun fås i et oplag på 35 eksemplarer. Vi har håndtrykt vores velkendte Designikoner som silketryk på et kunstpapir med guldeffekt.

I samarbejde med kunstneren Jane Juel Jensen har vi lavet en collab omkring Ægget Figuren.

I marts 2021 åbnede vi vores nye butik i Aarhus C, hvor du kan opleve vores univers og få inspiration til indretning af din bolig med Brainchild.

I foråret 2021 udgav vi en ny plakatserie, Designikoner! Plakatserien indeholder vores fortolkninger af danske møbelklassikere i en ny og ikonisk udgave.

Fra midten af november 2020, til og med februar 2021, åbnede vi en Brainchild pop-up shop i indkøbscentret City Vest i Aarhus Vest.

Det er med glæde, at vi kan præsentere en stor nyhed: Svanen som træfigur. Dermed lancerer vi endnu en bogstavelig fortolkning af et af de største ikoner indenfor dansk møbeldesign, Svanen. Dette sker i form af en elegant træfigur, hvor æstetik og humor mødes. Svane Figuren er klar til at flyve fra reden i oktober 2020.

I samarbejde med den meget talentfulde, og ikke mindst succesrige kunstner, Martin Brachér, har vi lavet en collaboration, hvor Brachér har malet 8 trææg, som sælges efter først-til-mølle-princippet. Brainchild træfiguren ’Ægget’ er således blevet til små kunstværker i samarbejde med Brachér, som har udsmykket hvert enkelt æg helt unikt.

Designprocessen er inspireret af Henri Matisses arbejdsmetode, hvormed vi først har designet motiverne i hånden som papirklip. Vi har klippet karton ud i forskellige former og farver, og arbejdet med kompositioner af elementerne og kombinationer af farverne.

Vi udgiver vores populære træfigur, Ægget Figuren, i en ny eksklusiv udgave, beklædt med cognacfarvet semi-anilin læder. Ægget Figuren beklædt med læder udgives kun i 10 eksemplarer.

Med ‘Månedens design’, kan du blive klogere på både danske og internationale designs – Én gang om måneden vil vi fremhæve og fortælle om et interiør- eller møbeldesign.

I denne guide viser vi dig hvordan du kan bruge Brainchild plakater til at lave en billedvæg som passer til væggene i dit hjem.

November 2019

Med inspiration i kunstarterne ‘kalligrafi’ og ‘line art’,  har vi designet vores plakater i en ny og simplificeret streg.

Er du i tvivl om hvilke plakatstørrelser du skal vælge til væggene i dit hjem? Med vores størrelsesguide til plakater, giver vi dig et overblik over de forskellige plakatstørrelser.

Oktober 2019

Vi lancerer 3 nye plakater! Den sorte svane, vintergækken med sort baggrund og dråben med sandfarvet baggrund.

Her kan du holde dig opdateret på nyheder og se forslag til, hvordan du kan kombinere vores plakater.

Med sine bogstavelige fortolkninger af en række danske designklassikere, puster Martin Brix Midtgaard, der står bag brandet Brainchild, nyt liv i de ikoniske værker.

Plakater er flotte. Plakater er dekorative. Plakater er faktisk bare rigtig gode at indrette hjemmet med, da de giver nogle fantastiske muligheder for at skabe en stemning i rummet.  Her er 11 plakatkunstnere og plakatvirksomheder, som vi anbefaler.

Danske møbelklassikere fortolket bogstaveligt

Hos Brainchild fortolker vi ordene helt bogstaveligt og følger de danske designklassikere tilbage til originalen – tilbage til de ord, der inspirerede formgivningen. Derfor har vi også navngivet vores plakatserie ‘Original’

Læs mere om Brainchild