Skip to main content

Brainchild logo

Brainchild blog

Vores blog er til dig, som er nysgerrig på ny viden om dansk design og ønsker vejledning til at få det ind i dit hjem. Vi har skabt et univers, hvor du kan lade dig inspirere af vores guides og blogindlæg, som kan hjælpe dig i mål med dit næste køb. Læs allerede nu vores motivguide, størrelsesguide samt vores blogindlæg om danske designklassikere. Rigtig god læselyst på vores blog. 

Ægget, Koglen og Svanen er danske møbel- og designklassikere, som mange kender. De har en stor betydning for den danske møbel- og designhistorie, og er nutidige ikoner. 

Hos Brainchild er vi store fans af de danske designklassikere. Vi har lyst til at hylde dem, så kom med. Måske du ser en du ikke kender.

Vi har designet en enestående plakat i Limited Edition, som kun fås i et oplag på 35 eksemplarer. Vi har håndtrykt vores velkendte Designikoner som silketryk på et kunstpapir med guldeffekt.

Er du i tvivl om hvilke plakatstørrelser du skal vælge til væggene i dit hjem? Med vores størrelsesguide til plakater, giver vi dig et overblik over de forskellige plakatstørrelser.

Vi har mange motiver at vælge imellem og dermed mange kombinationsmuligheder. Derfor har vi udarbejdet en motivguide, som kan hjælpe dig til at finde den helt rette kombination af plakater til netop dit hjem.

Plakater er rigtig gode at indrette hjemmet med, da de giver nogle fantastiske muligheder for at skabe en stemning i rummet. Her er 11 plakatkunstnere, som vi anbefaler.

Vi fortolker danske møbelklassikere bogstaveligt 

Hos Brainchild fortolker vi ordene helt bogstaveligt og følger de danske designklassikere tilbage til originalen – tilbage til de ord, der inspirerede formgivningen. Vi hedder Brainchild, fordi ordet betyder ’en original idé’. Derfor har vi også navngivet vores plakatserie ‘Original’.

Læs mere om Brainchild
Brainchild