Designikoner i Limited Edition

Vi har designet en enestående plakat i Limited Edition, som kun fås i et oplag på 35 eksemplarer. Vi har håndtrykt vores velkendte Designikoner som silketryk på et kunstpapir med guldeffekt. Plakaterne er fortløbende nummereret og er helt unikke. Alle 35 eksemplarer kan købes efter først-til-mølle-princippet i vores butik i Aarhus fra lørdag den 4. december 2021.

Limited edition

Plakaterne er i Limited Edition og fås kun i 35 eksemplarer.

Nummerede plakater

De 35 eksemplarer er fortløbende nummereret.

Plakat med guldeffekt

Motivet er trykt på et kunstpapir med guldeffekt.

Shop plakaten i vores butik

Du kan købe det eksklusive motiv fra lørdag den 4. december 2021 i vores butik i Aarhus. Butikken er åben kl. 10-14 og ligger på Skovgaardsgade 17 i Aarhus. Vi glæder os til at se dig.

Plakaten er i Limited Edition og de 35 eksemplarer af motivet sælges efter først-til-mølle-princippet. Plakaten måler 50×70 cm. og koster 650,- eksklusiv plakatramme.

Læs mere om vores butik

Verdens ældste trykmetode

Vi har benyttet silketryk til produktion af denne eksklusive plakat i Limited Edition. Silketryk også kendt som serigrafi, er den ældste kendte trykmetode, som bruges til at trykke motiver direkte på overflader. Hvert tryk er et enestående håndværk og et stykke kunst i sig selv.

Metoden går helt tilbage til 1200-tallets Kina, men kom først til Danmark i 1927. På daværende tidspunkt var silke et dyrt materiale og metoden var omkostningsfuld. Med industrialiseringen kom en måde, hvorpå silketryk kunne gøres billigere. Det blev en brugt trykmetode inden for industrien, hvor den stadig bruges til f.eks. skilte tryk og tekstiltryk.

I 1910’erne opfandt en kunstnergruppe ordet ‘serigrafi’. Det skulle definere og distancere silketryk metoden som kunstart fra den ellers så kendte industrielle trykmetode, ‘rammetryk’. En af de mest kendte kunstværker der er lavet som silketryk, er Andy Warhols portrættering af Marilyn Monroe fra 1962. Andy Warhol tog udgangspunkt i et fotografi og skabte et silketryk i forskellige kraftige farver af skuespillerinden. Hans værk er blevet ikonisk og er grunden til at mange i dag kender til silketryk som en trykmetode til at lave kunst.

Brainchild Designikoner

Brainchild Designikoner er vores bogstavelige fortolkninger af danske møbelklassikere i en simplificeret og ikonisk udgave. Vores plakat med Designikoner er en hyldest til de danske designklassikere og indeholder bogstavelige fortolkninger af Ægget, Koglen, Svanen, Dråben, Myren, Bamsen, Vintergækken og Flowerpot.

Se alle vores plakater