https://www.youtube.com/watch?v=knRiChpNUoM

Vi har åbnet en Brainchild pop-up shop i Aarhus!


COVID-19 info: Butikken åbner ikke igen. Glæd dig til foråret, hvor vi åbner dørene i Æggepakkeriet – vores nye lokation i Aarhus!


Det er med ægceptionelt stor begejstring vi kan offentliggøre, at vi har åbnet en Brainchild pop-up shop i Aarhus! Vi slog dørene op lørdag d. 14. november i City Vest, og er at finde i centret frem til midten af februar 2021.

Brainchild butik i Aarhus

Visualisering af Brainchild pop-up shop.

Iværksætter konkurrence

I september startede indkøbscentret City Vest en konkurrence, hvor præmien var et butikslokale kvit og frit i 3 måneder. Den mulighed kunne Brainchild ikke lade gå forbi, og vi arbejde hårdt på en plan for butikken og visualisering af projektet.

Martin Brix Midtgaard, som er ejer og stifter af Brainchild, er født og opvokset i Aarhus-området og kunne derfor se mulighederne i at åbne i vante omgivelser. Konkurrencen var benhård, og mange iværksættere var med i opløbet, hvorfor glæden var stor, da vi blev kåret som vindere af konkurrencen. Vi glæder os til at møde nye, samt tilbagevendende kunder.

Brainchild butik i Aarhus

Visualisering af Brainchild pop-up shop.

Adresse

City Vest
Gudrunsvej 7
8220 Brabrand

Åbningstider

Hverdage kl. 10.00-19.00
Lørdag kl. 10.00-16.00

Se særlige åbningstider længere nede på siden.

Åbningsugen

14.-21. november

Vi er at finde i centret til 28. februar 2021.

COVID-19 forholdsregler i Brainchild pop-up shop

Vi følger naturligvis alle myndighedernes anvisninger, så du kan få en tryg og sikker oplevelse i vores Brainchild pop-up shop. Dertil beder vi om din hjælp, til at overholde alle nødvendige retningslinjer, så vi alle får en tryg oplevelse:

  • Max 10 personer i kø ude foran butikken.
  • Max 20 personer i butikken ad gangen.
  • Afsprit dine hænder ved indgangen.
  • Afsprit gerne dine hænder undervejs i dit besøg i butikken – særligt hvis du berører produkter.
  • Hold god afstand til øvrige kunder og personale.

På åbningsdagen forventer vi flere mennesker end på en normal dag, og det er derfor særligt vigtigt at du viser hensyn og er opmærksom på at følge vores anvisninger. Der må max stå 10 i kø ude foran butikken. Hvis der står 10 personer i kø, skal vi bede dig om at cirkulere rundt i centret indtil der igen er plads i køen. Vi gør opmærksom på, at vi grundet COVID-19 ikke kører specielle tilbud på selve åbningsdagen, men derimod holder vi en åbningsuge. På denne måde har du rig mulighed for at besøge os og tage del i festlighederne, samtidig med at vi alle får en tryg oplevelse.

Vi er at finde i centret til midten af februar 2021.

Vi opfordre alle vores kunder til at tage hensyn til hinanden og personalet, og blive hjemme hvis du udviser symptomer på COVID-19.
.

Særlige åbningstider

COVID-19 info: Butikken åbner ikke igen. Glæd dig til foråret, hvor vi åbner dørene i Æggepakkeriet – vores nye lokation i Aarhus!

Udover vores normale åbningstider, har vi ifbm. julen særlige åbningstider på de følgende dage i 2020:

Søndagsåbent: 29. november – 10:00-16:00
Søndagsåbent: 6. december – 10:00-16:00

Søndagsåbent: 13. december – 10:00-16:00
Sent åbent: 19. december – 10:00-19:00
Søndagsåbent: 20. december – 10:00-19:00
Juleaften – LUKKET – 24. december
1. juledag – LUKKET – 25. december
2. juledag – LUKKET – 26. december
Søndagsåbent: 27. december – 10:00-16:00
Tidligt lukket: 31. december – 10:00-14:00
Nytårsdag – LUKKET – 1. januar 2021

De normale åbningstider er:
Hverdage – 10.00-19.00

Lørdag – 10.00-16.00

Vi har en ægstra god nyhed!

Udover nyheden om vores pop-up shop i City Vest, har vi endnu en glædelig nyhed at dele med jer – til foråret flytter vi nemlig ind i det nyopførte Æggepakkeriet, som ligger i Aarhus K. Her åbner vi dørene til vores permanente lokation, hvor du fremover kan komme og opleve Brainchild-universet.

Du kan holde dig opdateret omkring nye produkter, vores kommende åbning i Æggepakkeriet og meget mere, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev 

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores privatlivspolitik og at vi anvender vi din e-mail adresse til udsendelsen af nyhedsbreve som indeholder information Brainchild-nyheder, relevante tilbud samt andet markedsføringsmateriale. Som udgangspunkt udsendes nyhedsbrevet 1-2 gange om måneden.