Danske møbelklassikere fortolket bogstaveligt

Dansk design er overalt. Danmark er nemlig kendt i hele verden for godt design. Ægget, Koglen og Svanen er blot få eksempler på danske klassikere, som er blevet en del af vores danske identitet. Samtidig er de eksempler på ord, der ikke længere kun har den oprindelige betydning tilknyttet, da de også er navne på anerkendte danske møbelklassikere. Derfor er det ofte disse klassiske møbler, der naturligt popper op i vores tanker, når vi for eksempel hører ordet ‘Ægget’. Møbelklassikerne er nu blevet så ikoniske, at det først og fremmest er dem, vi tænker på, når vi hører ordene.

Vi tager ordene bogstaveligt og følger designklassikerne tilbage til originalen – tilbage til ordenes oprindelige betydning. Vi hedder Brainchild, fordi ordet betyder ’en original idé’. Af samme årsag er vores motiver navngivet ‘Original’.

Se alle plakater

Dansk design til alle

Vores mission er at bringe den oprindelige filosofi bag de danske møbelklassikere tilbage og gøre klassikerne tilgængelige for alle. Tidsperioden fra 1920 til 1970, kaldet Danish Modern, blev den mest populære møbelæra i dansk designhistorie til dato. Fælles for alle møblerne og genstandene er en tidløshed og en umådelig høj kvalitet, hvorfor møblerne stadig er eftertragtede den dag i dag – både nationalt og internationalt.

En af de oprindelige filosofier bag tidsperiodens designs var, at de funktionelle møbler af høj kvalitet skulle være tilgængelige for alle. I dag er møblerne prestigefyldte samleobjekter i den høje prisklasse. Navne som Arne Jacobsen, Poul Henningsen, Hans Wegner og Verner Panton er velfortjent blevet til store brands, hvis møbler for mange mennesker er uopnåelige at komme i besiddelse af.

Med øje for humor, æstetik og respekt for møblerne, ønsker vi hos Brainchild at bringe den oprindelige filosofi bag klassikerne tilbage og gøre dansk design tilgængeligt for alle.

FAQ

Har du spørgsmål til din ordre, vores produkter eller til noget tredje, kan du søge svar på vores FAQ-side, hvor du finder svaret på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Du er også velkommen til at kontakte os. Hos Brainchild vil vi altid gerne hjælpe dig godt i mål, så du ender med den helt rette kombination af Brainchild-plakater, farver, størrelser og plakatrammer.

Se FAQ

Nyheder

Vil du være en af de første som får besked når der er en nyhed fra Brainchild? Så meld dig til vores nyhedsbrev – her vil vi holde dig opdateret når der f.eks. udkommer nye plakater.

Rettigheder

Brainchild er et beskyttet varemærke, alle vores produkter er beskyttet af ophavsretsloven og vores træfigurer er designbeskyttede.

Læs mere