Brainchild logo

Brainchild lærredsprint

Motiverne er printet på et bomuldslærred, som er spændt op på en blindramme og derefter monteret i en svæveramme. Bomuldsmaterialet er blandt andet med til at sikre at printets farver fremstår klare og strålende. Et lærredsprint fra Brainchild er tidløst og en langsigtet investering, som du kan bruge som vægdekoration i din boligindretning i rigtig mange år fremover.

Lærredsprint i høj kvalitet

Den høje kvalitet er et af kendetegnene for et Brainchild-produkt, hvilket naturligvis også er gældende for vores lærredsprint. Vores lærredsprint er specialfremstillede i Danmark, hvilket er med til at sikre at farvegengivelsen og lærredets egenskaber er blandt de bedste på markedet. Lærredsprintene er ligeledes modstandsdygtige overfor UV-lys, hvilket sørger for at farverne ikke bleges som tiden går.

Når motivet er blevet printet på bomuldslærredet, spændes det ud på en blindramme og derefter monteres det i en svæveramme efter eget valg. Vores lærredsprint fås i 3 størrelser: 50×70, 70×100 og 100×140 cm. Rammerne fås i 2 forskellige varianter: Guldfarvet og sort. 

Vi producerer først lærredsprintet, når du bestiller det. Det vil sige, at du altid vil modtage et helt nyt Brainchild-lærredsprint, som er printet specifikt til dig. Leveringstiden er 8-12 dage og lærredsprintet er klar til at blive hængt op på din væg, direkte efter levering.

Forskellen på plakater og lærredsprint

Lærredsprintene består af et bomuldslærred, som er spændt op på en blindramme og derefter monteret i en svæveramme. Lærredet er dermed ikke sat bag glas, og du opnår ikke de naturlige spejlinger og genskin som glas har.

Plakaterne er printet på et kvalitetspapir fra Hahnemule og indrammet i en plakatramme med glas.

Vores lærredsprint og indrammede plakater er begge kvalitetsprodukter, og det ene produkt er ikke bedre end det andet. Det er blot to forskellige typer produkter som kan vælges efter hvilket udtryk du bedst kan lide i din boligindretning.

På billedet kan du se forskellen på en indrammet plakat og et lærredsprint. Det motiv som ligger øverst er en indrammet plakat og det motiv som ligger nederst er et lærredsprint. Hvis du ønsker at se forskellen på de to produkter i virkeligheden, kan du med fordel besøge vores Brainchild-butik i Aarhus.

Se vores plakater