Kun 10 stk.  |  Pris 1.695,-  |  Udgives 11. april kl. 20:00 | Sælges efter først til mølle-princip.

Obs! Æggene blev udsolgt 10 minutter efter udgivelsen, og kan ikke købes længere.

Vi udgiver vores populære træfigur, Ægget Figuren, i en ny eksklusiv udgave, beklædt med cognacfarvet semi-anilin læder. Ægget Figuren beklædt med læder udgives kun i 10 eksemplarer. Derfor skal du være hurtig, hvis du gerne vil være den heldige ejer af et eksklusivt læderbetrukket æg fra Brainchild.

Ægget Figuren beklædt med læder

Æg af mahognitræ beklædt med cognacfarvet læder


Ægget er ikke kun en af vores mest populære plakatmotiver. Det er også meget populært som træfigur og fungerer godt som æstetisk og humoristisk designobjekt i boligindretningen. Vi vil gerne forkæle vores kunder med en ny, og begrænset udgave af vores eksklusive træfigur. Vi beklæder blot 10 stk. af ’Ægget Figuren’ med en cognacfarvet semi-anilin læder fra Sørensen Leather.

Ægget Figuren beklædt med læder

Kvalitetslæder og godt håndværk


Da Ægget Figuren beklædt med læder er et eksklusivt produkt, har det været vigtigt for os at få lavet et håndværk af høj kvalitet. Derfor er det den kvalitetsbevidste møbelpolstrer AP Møbelpolstring i Horsens, som har beklædt Ægget Figuren med læder. AP Møbelpolstring er en møbelpolstrer, hvor håndværksmæssige dyder som finish og kvalitet er en fast del af deres arbejde med møbelfremstilling.

Hos Brainchild går vi ikke på kompromis. Vi behandler originalerne med respekt, hvilket også er tydeligt i vores udgave af Ægget Figuren beklædt med læder. For det er ikke beklædt med hvilken som helst læder. Æggene er beklædt med en semi-anilin læder fra Sørensen Leathers SPECTRUM-kollektion. Det er et blødt læder med en subtil struktur, som ser ensartet ud som følge af en let overfladefinish, der beskytter det mod snavs, pletter og falmning som følge af udsættelse for lys. Det er med andre ord læder i bedste kvalitet, hvilket stemmer overens med de forventninger, der er til danske møbelklassikere. Vores bogstavelige fortolkninger og de danske møbelklassikere går dermed hånd i hånd, når det kommer til kvaliteten på læderet. Du kan læse mere om læderets egenskaber her.

Æggene beklædt med læder skiller sig ud fra vores oprindelige æg, ved at de er blevet delt i to. Hver halvdel er blevet beklædt med læder og har fået sat guldfarvede fødder på.

Ægget Figuren beklædt med læder
Ægget Figuren beklædt med læder
Ægget Figuren beklædt med læder
Ægget Figuren beklædt med læder