Brainchild X Brachér: DRØM STORT

Opdatering kl. 20:10: Udsolgt |  Kun 8 stk.  |  Pris 1.695,-  |  Udgives 5. juli 2020, kl. 20:00 | Sælges efter først til mølle-princip.

I samarbejde med den meget talentfulde, og ikke mindst succesrige kunstner, Martin Brachér, har vi lavet en collaboration, hvor Brachér har malet 8 trææg, som sælges efter først-til-mølle-princippet. Den 10 cm. høje Brainchild-træfigur ’Ægget’ er således blevet til små kunstværker i samarbejde med Brachér, som har udsmykket hvert enkelt æg helt unikt.

Brainchild og Brachér Collaboration, malet træfigur, ægget

BXB DRØM STORT – Ægget i farven ‘Cyan’.

Et stort navn i dansk samtidskunst


Martin Brachér gik fra at være soldat til at være et stort navn i dansk samtidskunst. Han er således en af de kunstnere med den største følgerskare på sociale medier, og han sælger både sin kunst til kendisser såvel som til andre kunstinteresserede, både i ind- og udland. Han behersker farver og komposition på en måde, der er helt unik. Martin Brachér har også tanke bag sin kunst. Blandt andet ønsker han at bidrage til, at verden bliver et bedre sted. Et af Brachérs mottoer er ordene: ”Drøm stort”. Med det mener han, at ligesom han selv tænker stort med sin kunst, skal den også appellere til, at andre drømmer større.

Brainchild og Brachér Collaboration, malet træfigur, ægget

BXB DRØM STORT – Ægget i farven ‘Magenta’.

Med min kunst ved man godt, at jeg drømmer stort og bekæmper janteloven. Dét appellerer til at gå efter, hvad man vil i livet. Kunstbranchen er svær – så man skal ikke kun knokle, men også skille sig ud. Derfor er ’Drøm stort’ blevet en sætning for min egen motivation, samt min måde at inspirere andre til at drømme større.

Martin Brachér, Kunstner

Et æg til dem, som tør drømme stort


Mottoet er før blevet ført ud i livet, da Brachér i slutningen af 2018 købte et jagerfly, model Luckheed T-33, kontant. Flyet blev derefter fragtet til Brachérs atelier i Nordsjælland, hvor det blev malet i hans karakteristiske farverige stil. Han brugte over 200 timer på projektet, der blev kaldt ‘MAKE ART NOT WAR’, som skal minde alle om at stå sammen og hylde hinanden såvel som kunsten. Efterfølgende blev flyet vist frem ved Dansk Arkitekturcenter, med stor succes. Du kan læse mere om Brachér og projektet med jagerflyet her.

Martin Brachér maler jægerfly

Kunstneren Martin Brachér maler jagerfly.

Brachérs kunst er unik og kvaliteten er tårnhøj, hvilket er en af grundene til, at vores collaboration går op i en højere enhed. Fokus har været på at skabe nogle fede træfigurer. Ifølge Brachér henvender figurerne sig til mennesker, som tør skille sig ud. Mennesker som ikke er farveløse. Mennesker som tør drømme stort. Processen bag samarbejdet har været både interessant og inspirerende. Det er altid opløftende, når store tanker mødes og forenes i noget nyt. Det har været en spændende proces at skulle kombinere Brainchilds fortolkning af ’Ægget’ med Brachérs kunstneriske udtryk. Træfiguren er i sig selv original, hvorefter Brachér giver ’Ægget’ sit eget kunstneriske touch, så det bliver originalt i mere end én forstand.

Jeg elsker at arbejde med unika og originalitet. Mit job har været at få disse meget rene og enkle æg til at skille sig ud. Jeg vil lave noget, som er friskt og så langt fra Brainchilds originale design som muligt. Jeg drømmer stort og tænker anderledes, og den filosofi har jeg tillagt æggenes design. Jeg håber, at æggene kan være en inspirationskilde til at drømme stort for dem, som bliver de heldige ejere af et æg.

Martin Brachér, Kunstner
Brainchild og Brachér Collaboration, malet træfigur, ægget

BXB DRØM STORT – Ægget i farven ‘Grå’.

To verdener smelter sammen


Vores collaboration handler ikke kun om æggene. Den handler om at smelte to verdener sammen, som måske alligevel ikke er så forskellige igen. Både Brainchild og Branchér beskæftiger sig begge med kunst, men via trææggene smelter ny og gammel sammen og skaber derved en ny original.

Der er også en investeringsmæssig god årsag til at købe et æg. Vi ved ikke, hvor Brainchild ender i fremtiden, og det samme med mig – men vi er begge brands i en rivende udvikling, og med en lovende fremtid. Så hvem ved, hvad disse æg er værd om 20 år?

Martin Brachér, Kunstner
Brainchild og Brachér Collaboration, malet træfigur, ægget

BXB DRØM STORT – Ægget i farven ‘Pastelblå’.

Alle æg er unikke og koster hvert 1.695,-. Æggene er med guldfarvede fødder. Kollektionen indeholder kun 8 æg i alt. Der er både æg i vilde farver, såsom magenta og cyan, samt i nedtonede farvenuancer. Alle æg er dekorerede med Brachérs karakteristiske streg samt de føromtalte ord, der lægger op til at være modig – DRØM STORT.

Brainchild og Brachér Collaboration, malet træfigur, ægget

BXB DRØM STORT – Ægget i farven ‘Brun’.

Vi håber, at I kan lide resultatet. Kan du lide æggene? Kan du lide dansk design? Tør du drømme stort? Så kom først til mølle, og køb et æg, søndag den 5. juli 2020 kl. 20:00.

Du kan se alle 8 æg nedenfor.