brainchild

Plakater med Ægget

Ægget på plakat fås med mintgrøn, gul og sort baggrund samt i en udgave med bordeaux baggrund med guld-folietryk på Ægget.

Udover de traditionelle plakater, fås også en plakat med ‘Ægget Figuren’.

Nedenfor kan du se hele vores sortiment af plakater med Ægget.

Ægget, Koglen og Svanen

Det er populært at kombinere Ægget med Koglen og Svanen – derfor tilbyder vi sæt af 3 plakater, hvor du selv kan vælge farvekombinationerne.

Du kan også vælge at kombinere andre plakater end Ægget, Koglen og Svanen – f.eks. Dråben, Myren og Bamsen. Med et sæt bestående af 3 plakater, har du nemlig muligheden for selv at sammensætte de plakater, som passer helt perfekt til væggene i dit hjem.

Design din helt unikke sammensætning af Brainchild plakater til dit hjem

Med over 40 forskellige plakatmotiver at vælge i mellem, kan du ende op med at designe din helt unikke kombination af vores plakater.

Sættene med 3 plakater fås i størrelse 30×40, 50×70 og 70×100 cm.

Kombinér Ægget med vores andre danske designplakater

Mintgrøn passer perfekt med vores andre plakater i pastelfarver

De mest populære plakatmotiver at kombinere med Ægget med mintgrøn baggrund, er Koglen med gul baggrund, Svanen med lyseblå baggrund og Myren med rosa baggrund.

Ægget plakat med gul baggrund

Ægget med gul baggrund passer perfekt på en væg sammen med Koglen med rustrød baggrund og Svanen med petroleumsblå baggrund – de 3 plakater er nemlig designet med øje for at skulle komplimentere hinanden. Læg mærke til at fødderne på Ægget og Svanen er guldfarvede.

Guldægget

Guldægget med bordeaux baggrund er lavet med guld-folietryk, som giver plakaten en eksklusiv effekt. Vi ser ofte plakaten med guldægget blive kombineret med Dråben med blå baggrund og Vintergækken med grøn baggrund, da de tre farver bevæger sig i den samme farvenuance.

Sorte og hvide plakater som passer til væggene i de fleste hjem

Den absolut mest populære kombination af 3 plakater er Ægget og Svanen med sort baggrund ogKoglen med hvid baggrund. Kombinationen af de3 plakater med sort og hvid baggrund er både tidløs og moderne.

Plakaten med ‘Ægget Figuren’..

.. er en plakat for sig selv – men hvis du ønsker at kombinere plakatmotivet med andre plakater, kan vi anbefale dig f.eks. at vælge nogle af plakaterne med sort baggrund. Du kan vælge imellem Bamsen, Koglen, Dråben, Flowerpot og Vintergækken med sort baggrund.

Se alle plakater

Ægget som træfigur

Udover at hænge Brainchild plakater på væggene i hjemmet, kan du også dekorere dit hjem med ‘Ægget Figuren’. Ægget Figuren er en 10 cm. høj træfigur med metalfod.

Se Ægget Figuren

brainchild

Designplakater

Vi tager ordene bogstaveligt og følger designklassikerne tilbage til originalen – tilbage til ordenes oprindelige betydning. Vores plakater fås i flere forskellige stilarter – heriblandt de klassiske plakater, i linoleumstryk, i streg og i papirklip.

Se plakater