brainchild

Plakater med Koglen

Kogle plakaten fås med gul baggrund, hvid baggrund, rustrød baggrund og i en udgave med sandfarvet baggrund.

Nedenfor kan du se hele vores sortiment af plakater med koglen.

Koglen, Ægget og Svanen

Det er populært at kombinere Koglen med Ægget og Svanen – derfor tilbyder vi sæt af 3 plakater, hvor du selv kan vælge farvekombinationerne.

Du kan også vælge at kombinere andre plakater end Koglen, Ægget og Svanen – f.eks. Dråben, Vintergækken og Myren. Med et sæt bestående af 3 plakater, har du nemlig muligheden for selv at sammensætte de plakater, som passer helt perfekt til væggene i dit hjem.

Kogle plakaten i samspil med Ægget og Svanen

Den rustrøde Kogle – grangiveligt at finde på væggene i fine hjem

Koglen med rustrød baggrund passer perfekt på en væg sammen med Ægget med gul baggrund og Svanen med petroleumsblå baggrund – de 3 motiver er nemlig designet med øje for at skulle komplimentere hinanden. Læg mærke til at fødderne på Ægget og Svanen er guldfarvede.

Koglen med sandfarvet baggrund giver ro til dine vægge

Vi anbefaler dig at kombinere Koglen med sandfarvet baggrund sammen med de øvrige plakater vi har med sandfarvet baggrund. Du kan vælge imellem Koglen, Dråben, Bamsen og Myren med sandfarvet baggrund.

Den gule Kogle passer perfekt med vores andre plakater i pastelfarver

Koglen med gul baggrund er populær at kombinere med svanen med lyseblå baggrund og Ægget med mintgrøn baggrund, da alle plakaterne er i pastelfarvede nuancer.

Sorte og hvide plakater som passer til væggene i de fleste hjem

Den mest populære kombination af tre plakater er Koglen med hvid baggrund sammen med Svanen og Ægget med sort baggrund. De tre plakater i kombination med hinanden er både tidløs og moderne.

Se alle plakater

brainchild

Designplakater

Vi tager ordene bogstaveligt og følger designklassikerne tilbage til originalen – tilbage til ordenes oprindelige betydning. Vores plakater fås i flere forskellige stilarter – heriblandt de klassiske plakater, i linoleumstryk, i streg og i papirklip.

Se plakater