brainchild

Streg plakater


Med inspiration i kunstarterne ‘kalligrafi’ og ‘line art’,  har vi designet originalerne i en simplificeret streg. Stregen er elegant, og enkelheden er med til at understrege og forstærke det minimalistiske udtryk for vores koncept.

Plakaterne i streg fås med hvid og mørkeblå baggrundsfarve.

brainchild

Designplakater

Vi tager ordene bogstaveligt og følger designklassikerne tilbage til originalen – tilbage til ordenes oprindelige betydning. Vores plakater fås i flere forskellige stilarter – heriblandt de klassiske plakater, i linoleumstryk, i streg og i papirklip.

Se plakater

Minimalistiske plakater

Vores enkle stregplakater er en videreudvikling af vores klassiske plakater med fortolkninger af danske møbelklassikere. Med en simplificeret streg og inspiration fra ’kalligrafi’ og ’line art’, illustrer vi med stregplakaterne på minimalistisk vis vores bogstavelige fortolkninger.

Vi har haft fokus på en streg der er elegant og enkel, for netop at understrege og forstærke det minimalistiske udtryk i vores koncept. Vores bogstavelige fortolkninger bliver derfor illustreret på en elegant og formfuld måde, som er ideel at benytte i boligindretningen i et moderne skandinavisk hjem.

Vores stregplakater fås i forskellige størrelser med mulighed for tilkøb af plakatrammer i egetræ i forskellige farvenuancer. Plakaterne kan med fordel både hænges op enkeltvis eller være en del af en dekorativ billedvæg.

Alle vores bogstavelige fortolkninger er mulige at få som stregplakat. Du kan vælge imellem Ægget, Svanen, Koglen, Dråben, Myren, Bamsen, Flowerpot og Vintergækken.

Læs mere om Brainchild