brainchild

Plakater med svanen

Svanen på plakat fås med lyseblå, petroleumsblå og som både sort og hvid svane på sort baggrund.

Nedenfor kan du se hele vores sortiment af plakater med svanen.

Svanen, Ægget og Koglen

Det er populært at kombinere Svanen med Ægget og Koglen – derfor tilbyder vi sæt af 3 plakater, hvor du selv kan vælge farvekombinationerne.

Du kan også vælge at kombinere andre plakater end Koglen, Ægget og Svanen – f.eks. Dråben, Vintergækken og Myren. Med et sæt bestående af 3 plakater, har du nemlig muligheden for selv at sammensætte de plakater, som passer helt perfekt til væggene i dit hjem.

Hæng Svanen på dine vægge sammen med Ægget og Koglen

Svanen i petroleumsblå med guldfarvet fod

Svanen med petroleumsblå baggrund passer perfekt på en væg sammen med Ægget med gul baggrund og Koglen med rustrød baggrund – de 3 motiver er nemlig designet med øje for at skulle komplimentere hinanden. Læg mærke til at fødderne på Svanen og Ægget er guldfarvede.

En af vores mest populære plakater

En af vores mest populære motiver er den hvide Svane med sort baggrund – den mest populære kombination af tre plakater er den hvide Svane og Ægget med sort baggrund i kombination med Koglen med hvid baggrund. Ved at hænge de tre plakater på dine vægge, opnår du en tidløs og moderne indretning.

Svanen i pastelblå

Svanen i pastelblå passer upåklageligt sammen med vores øvrige plakater med pastelfarver. Vi anbefaler at kombinere den pastelblå Svane med Ægget med mintgrøn baggrund og Koglen med gul baggrund.

Se alle plakater

Svanen som træfigur

Udover at hænge Brainchild plakater på væggene i hjemmet, kan du også dekorere dit hjem med ‘Svane Figuren’.  Svane Figuren er en 12,5 cm. høj træfigur med metalfod.

Se Svane Figuren

brainchild

Designplakater

Vi tager ordene bogstaveligt og følger designklassikerne tilbage til originalen – tilbage til ordenes oprindelige betydning. Vores plakater fås i flere forskellige stilarter – heriblandt de klassiske plakater, i linoleumstryk, i streg og i papirklip.

Se plakater