Skip to main content

Brainchild logo

Returnering

Har du fortrudt dit køb og ønsker at returnere det? Du finder her på siden information om, hvad du skal gøre i forbindelse med din returnering. Du kan læse mere om, hvad du skal gøre, inden du sender dit køb retur, så vi modtager din vare retur på bedst mulige vis. Se nærmere på punkterne herunder.

Jeg ønsker at returnere min ordre

I tilfælde af at du ønsker at returnere din ordre, skal du sørge for at opfylde handelsbetingelserne. Det indebærer f.eks. at du ikke må have taget varen i brug, og den skal returneres i lige så forsvarlig indpakning som ved modtagelse.

Meddelelsen skal gives ved info@brainchild.dk

Herefter får du nærmere besked om hvilken adresse du skal returnere din ordre til.

Obs! Vi gør opmærksom på at ombytning af produkter som er købt online, skal håndteres online. De kan dermed ikke håndteres i vores fysiske butik i Aarhus.

Hvordan skal varens stand være ved returnering?

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur. Det er afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse. For at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Vi opfordrer på det kraftigste til, at plakater pakkes ind i original emballage. Det vil sige, at plakater rulles i beskyttende silkepapir i et paprør. Såfremt original emballage mangler, kan det muligvis udgøre en værdiforringelse.

Udvidet bytteservice

Vi tilbyder udvidet bytteservice og bytter dine julegaver t.o.m. 31. januar 2023.

Vores udvidede bytteservice gælder til ordrer, som er købt i perioden 14. november 2022 til 23. december 2022.

Bytteservice betyder, at du kan ombytte til et produkt af tilsvarende værdi. Vi giver ikke penge retur. Hvis du ønsker at få et beløb retur for din ordre, skal dette gøres inden den normale returret på 14 dage.

Varer som er købt på Brainchild.dk skal byttes online ved henvendelse til info@brainchild.dk. Varer som er købt i vores fysiske butik i Aarhus skal byttes i butikken.

Jeg mangler yderligere info

Du kan læse mere om returnering i vores handelsbetingelser.

Brainchild