Brainchild logo

Returnering

På denne side kan du få info om hvordan du skal forholde dig hvis du ønsker at returnere din ordre.

Jeg ønsker at returnere min ordre

I tilfælde af at du ønsker at returnere din ordre, skal du sørge for at opfylde handelsbetingelserne, som f.eks. indebærer at du ikke må have taget varen i brug, samt at den skal returneres i lige så forsvarlig indpakning som ved modtagelse.

Meddelelsen skal gives ved info@brainchild.dk

Herefter får du nærmere besked om hvilken adresse du skal returnere din ordre til.

Obs! Vi gør opmærksom på at ombytning af produkter som er købt online, skal håndteres online. De kan dermed ikke håndteres i vores fysiske butik i Aarhus.

Hvordan skal varens stand være ved returnering?

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Vi opfordrer på det kraftigste til, at plakater pakkes ind i original emballage dvs. plakater rulles i beskyttende silkepapir i et paprør. Såfremt original emballage mangler, kan det muligvis udgøre en værdiforringelse.

Jeg mangler yderligere info

Du kan læse mere om returnering i vores handelsbetingelser.