Nyhed: Svane Figuren lander snart

12,5 cm. høj træfigur | Produceret i mahogni træ med messing fod | Pris 850,-

Det er med glæde, at vi kan præsentere en stor nyhed: Svanen som træfigur. Dermed lancerer vi endnu en bogstavelig fortolkning af et af de største ikoner indenfor dansk møbeldesign, Svanen. Dette sker i form af en elegant træfigur, hvor æstetik og humor mødes. Svane Figuren er klar til at flyve fra reden i november 2020.

Træfiguren er produceret af ét stykke massivt mahogni træ. Udtrykket er organisk – både i form og materiale. Formen og materialet spiller særdeles godt sammen, da formerne følger de naturlige linjer i træet på symbiotisk vis.

Svane Figuren, Brainchild træfigur

Svane Figuren set forfra med vingerne vippet op – og ud fra Svanens krop.

Majestætisk elegance

Svane Figuren er i serie med Ægget Figuren, hvorfor det har været vigtigt, at de to figurer taler samme sprog. For at denne tankegang bringes til udtryk, har udgangspunktet for Svane Figuren været at vende Ægget 90 grader. Æggets form udgør svanens krop og vinger – derfor komplimenterer de to figurer hinanden, da de er ud af samme grundsten, så at sige. Hals og hoved er formgivet med øje for organisk formede kurver og de rette proportioner ift. krop og vinger.

Den danske nationalfugl, knopsvanen, har også været inspirationskilde til formgivningen af Svane Figuren. Knopsvanens majestætiske elegance inspirerer til en blød formgivning. Dens renhed og skønhed er svær at fornægte, hvilket også stiller store krav til Svane Figuren. Til trods for det minimalistiske og enkle udtryk i træfiguren ligger der store tanker og meget arbejde bag designet. Som mange kan nikke genkendende til, kræver det hårdt arbejde at skabe noget, hvis slutresultat fremstår meget enkelt.

Svane Figuren, Brainchild træfigur

Svane Figuren i samspil med Ægget Figuren.

Organisk formgivning

Svanen er en bogstavelig fortolkning af den danske møbelklassiker af samme navn, designet af Arne Jacobsen. Stolen er designet tilbage i 1958, hvor Arne Jacobsen oprindeligt designede Svanen til receptions- og loungeområderne ved SAS Royal Hotel i København, ligesom han også gjorde det med Ægget og Dråben. Han var kendt for de stilrene og nytænkende, designs, som er blevet tidløse og en del af den danske national identitet. Svanen var en nyskabelse på mange måder, da stolens krop ingen lige linjer har – kun kurvede former. Essensen af dette originale design er viderebragt i vores bogstavelige fortolkning af Svanen, i form af træfigurens formgivning. Formgivningen bidrager især til et mere levende udtryk i træfiguren.

Træfiguren er 12,5 cm. høj og er produceret af ét stykke massivt mahogni træ med messing fod. Vingerne har en elegant funktion, hvor de kan vippes op – og ud fra Svanens krop, og placeres i den position, du ønsker.

Svane Figuren udkommer i 1 variant og koster 850,-

Køb Svane Figuren

Træ

Svane Figuren er produceret af ét stykke massivt mahogni træ.

Fødder

Svane Figurens fod er støbt i messing – Brainchild-logoet er indgraveret på undersiden af foden.

Vinger

Vingerne har en elegant funktion, hvor de kan vippes op - og ud fra kroppen, og placeres i den position som du ønsker.

Størrelse

Svane Figuren er 12,5 cm. høj.

Pris

850,-

Udgivelsesdato

Svane Figuren udgives i november 2020.

Nyhedsbrev


Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du ønsker at få direkte besked når Svane Figuren kan købes.