Tilbud

Brainchild – Billedvæg – Klassisk – 6 valgfri plakater

2.295 DKK3.995 DKK

Byg din egen billedvæg

Vælg selv plakatmotiver og plakatrammer.


Billedvæg uden rammer 2.295,-
Normalpris: 2.500,- / Spar 205,-

Komplet billedvæg inkl. rammer 3.995,-
Normalpris: 4.500,- / Spar 505,-


Billedvæggen besår af:
4 stk. 50×70 plakater
2 stk. 30×40 plakater

Denne kombination af størrelser giver dig utallige måder at komponere din billedvæg, så den passer perfekt til dit hjem. Du kan med fordel benytte vores motivguide som hjælp til at bygge din billedvæg.

Billedvæggen på billedet måler omkring 160 cm. i bredden og 145 cm. i højden

Vi leverer plakaterne indrammet, så de er lige til at hænge op på væggen.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Vær opmærksom på, at billedvæggen på billedet er et eksempel, og at de nødvendigvis ikke er de plakater som du har valgt. Du skal selv vælge motiverne i hhv. ‘Nr. 1’, ‘Nr. 2’ osv.

Giv din boligindretning prikken over i’et med en komplet billedvæg med flotte indrammede motiver – klar til at blive hængt op. Ved at bygge din egen billedvæg med denne pakke skabes der stemning, identitet og et dekorativt touch, som du selv kan variere og tilpasse til netop din stil i forhold til farver, motiver mv.

Byg din egen billedvæg
Det har aldrig været nemmere at bygge sin egen billedvæg, som her hos Brainchild. Vi har gjort det let og overskueligt for dig at skabe din egen unikke billedvæg med denne stilrene pakkeløsning, der består af en komplet billedvæg – indrammet og lige til at hænge op. Pakken er udregnet og sammensat, således den giver dig mange muligheder for at bygge din egen billedvæg. Størrelserne i pakken kan kombineres på forskellig vis og dermed danne forskellige kompositioner. Billedvæggen på billedet måler omkring 160 cm. i bredden og 145 cm. i højden. Dermed bidrager den til rummets samlede udtryk og indgår samtidig som en selvstændig del i boligindretningen. Vores plakater er printet på et ubestrøget papir af høj kvalitet fra Hahnemühle. Vi printer vores plakater på din bestilling – det betyder at du altid vil modtage helt nye plakater.

Indrammet billedvæg

Utallige kompositionsmuligheder
Billedvæggen består af 4 stk. 50×70 plakater samt 2 stk. 30×40 plakater. Dermed kan størrelserne kombineres og danne utallige forskellige kompositioner. Billederne kan eksempelvis spredes ud og fylde i længden, for eksempel til ophængning i en gang eller langs væggen ved en trappe. Ligeledes kan billederne komponeres mere kvadratisk og skabe et mere traditionelt look.

Billedvæggen kan også deles op
For eksempel kan du med fordel hænge 3 stk. 50×70 plakater på stribe ét sted og så hænge 2 stk. 30×40 og 1 stk. 50×70 plakater et andet sted. 50×70 størrelsen er den mest normale plakatstørrelse. Idet billedvæggen også indeholder 2 stk. 30×40 plakater, giver det dig dog alligevel mulighed for at lave dynamik i billedvæggen. Det vil sige, at billedvæggen kan passe ind forskellige steder i hjemmet afhængig af, hvilket udtryk du ønsker samt hvor meget plads, du har til rådighed eller ønsker at bruge. Billedvæggen gør sig godt forskellige steder i hjemmet, hvad enten det er den klassiske løsning over sofaen eller som dekoration i gangen. Ligeledes passer billedvæggen flot over sengen i soveværelset eller opdelt i andre rum. Kun din fantasi sætter grænsen for, hvor mange rum, du ønsker, skal spille med i indretningen i dit hjem, da du hermed får du muligheden for at skabe en rød tråd i hele hjemmet, netop via de stilrene billedvægge.

Komplet billedvæg – lige til at hænge op
Fordelene ved pakken er derudover, at du modtager en komplet billedvæg, hvor plakaterne altså allerede er indrammede og dermed lige til at hænge op. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal lave selve kompositionen og hvilke motiver du skal kombinere, kan du med fordel benytte vores motivguide. Du kan naturligvis selv vælge plakatrammerne, der findes i: lyst egetræ, mørkt egetræ, sortmalet egetræ samt vores messingfarvede rammer.

Billedvæg med messingfarvede plakatrammer

Især de messingfarvede metalrammer giver et eksklusivt klassisk look, som fremhæver alle vores motiver og samtidig bliver en del af det samlede udtryk. Generelt er metalliske nuancer med til at skabe en klassisk stil, der klæder vores nordiske stil i de danske hjem; som ofte er domineret af minimalisme og kølige farver. Ved at vælge de messingfarvede metalrammer skaber du desuden en wow-effekt, som du med stolthed kan vise frem. Metalliske detaljer kan generelt bruges i alle hjemmets rum, da de pynter og altså komplimenterer den klassiske skandinaviske stil. Samtidig passer de messingfarvede metalrammer til alle vores farvekombinationer – sort – hvid – sandfarvet samt pastelfarver. Vi anbefaler derfor, at du kaster dig ud i de messingfarvede rammer – enten helt eller delvist. Har du spørgsmål eller brug for vejledning til at vælge den rette kombination af rammer mv., er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer gerne på spørgsmål vedrørende vores produkter og ønsker altid at give dig det bedste produkt til dit hjem.

Vælg plakatmotiverne til billedvæggen

En mulig kombination i pakken kunne være som på billedet her, hvor der er valgt: Koglen i 50×70 cm., Dråben i 50×70 cm., Flowerpot i 30×40 cm., sort svane i 50×70 cm. og Vintergækken i 30×40 cm., alle med sort baggrund, samt Ægget med brun baggrund i 50×70 cm. I selve kompositionen er fokus på de lige linjer, bevægelse og symmetri. På billedet hænger Koglen og Dråben således yderst og parallelt med hinanden. I midten af dem hænger de 4 andre motiver med samme midterlinje og skaber således symmetrien i kompositionen. Denne komposition er både stilren og nuanceret og passer derfor ind i mange indretninger, samtidig med at du højst sandsynligt skiller dig ud fra naboens traditionelle billedvæg. Har du brug for mere inspiration på mulige kompositioner med denne komplette billedvæg, kan du læse mere om billedvægge.

Yderligere information

StørrelseN/A
Vælg rammer

, , , ,

50x70, Nr. 1

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

50x70, Nr. 2

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

50x70, Nr. 3

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

50x70, Nr. 4

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

30x40, Nr. 1

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

30x40, Nr. 2

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Du kunne også være interesseret i...