Brainchild – Plakat – Designikoner – Farvetone

145 DKK1.250 DKK

Plakaten indrammer alle vores bogstavelige fortolkninger af danske møbelklassikere, og farvepaletten er i farveforløb fra lilla og orange, til gul og lyserød.

Designikonerne på plakaten består af Ægget, Koglen, Svanen, Dråben, Myren, Bamsen, Flowerpot og Vintergækken.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Plakaten med Brainchild Designikoner er printet på et eksklusivt og ubestrøget kunstpapir af høj kvalitet fra Hahnemühle. Vi printer først plakaten, når du bestiller den. Det vil sige, at du altid vil modtage en helt ny Brainchild-plakat, som er printet specifikt til dig.

Plakaten har brug for en ramme, hvilket vi også tilbyder. Når du køber plakatrammerne hos os, er du sikker på at få den helt rigtige størrelse ramme til din Brainchild-plakat, og du slipper for selv at indramme plakaten. Hos Brainchild indrammer vi nemlig altid plakaterne for dig, hvis du køber ramme til din plakat. Vi indrammer plakaterne uden merpris, og du modtager derfor din nye Brainchild-plakat, lige til at hænge op på væggen.

Vores plakatrammer fås i: messingfarvede plakatrammer (også kaldet ‘guldfarvet aluminium’), lyst egetræ, mørkt egetræ og sortmalet egetræ. Hvis du er i tvivl om, hvilken rammetype du skal vælge til din Brainchild-plakat, kan vi anbefale dig de messingfarvede plakatrammer. De giver et eksklusivt udtryk og passer til alle Brainchild-motiver, og til de fleste boligindretninger. Hos Brainchild går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor er vores plakatrammer naturligvis i lige så god kvalitet, som vores plakater.

Hvis du har brug for inspiration til, hvordan motivet kan bruges i forskellige billedvægge med forskellige motiver, kompositioner, rammer mv., kan du lade dig inspirere her.

Har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os. Hos Brainchild vil vi altid gerne hjælpe dig godt i mål, så du ender med den helt rette kombination af Brainchild-plakater, farver, størrelser og plakatrammer.

Yderligere information

Vælg størrelse

, , ,

Vælg rammer

, , , ,