Brainchild – Plakat – Klassisk – Sort – Artiskok

145 DKK1.250 DKK

Du kender den formentlig som Koglen, men Poul Henningsens ikoniske lampe fra 1958 hedder faktisk PH Artichoke, eller på dansk Artiskokken. Lampen, som blev designet til Langelinie Pavillonen i København, består af 72 blade, placeret i et karakteristisk mønster, som medfører et blændfrit lys, uanset hvilken vinkel man ser lampen fra. Lampens udformning har inspireret til navnet Artichoke, idet lampen med sine blade til forveksling ligner en artiskok.

Hvorfor lampen herhjemme bedre er kendt som Koglen, ved vi ikke, men når man kigger på PH Artichoke, er det ikke svært at forstå, hvordan associationen til en kogle opstår. Uanset hvad man kalder lampen, så er den unægteligt et lysende eksempel på dansk design. Dette er vores bogstavelige fortolkning af Artiskokken.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Plakaten med Artiskokken er printet på et eksklusivt og ubestrøget kunstpapir af høj kvalitet fra Hahnemühle. Vi printer først plakaten, når du bestiller den. Det vil sige, at du altid vil modtage en helt ny Brainchild-plakat, som er printet specifikt til dig.

Plakaten har brug for en ramme, hvilket vi også tilbyder. Når du køber plakatrammerne hos os, er du sikker på at få den helt rigtige størrelse ramme til din Brainchild-plakat, og du slipper for selv at indramme plakaten. Hos Brainchild indrammer vi nemlig altid plakaterne for dig, hvis du køber ramme til din plakat. Vi indrammer plakaterne uden merpris, og du modtager derfor din nye Brainchild-plakat, lige til at hænge op på væggen.

Vores plakatrammer fås i: messingfarvede plakatrammer (også kaldet ‘guldfarvet aluminium’), lyst egetræ, mørkt egetræ og sortmalet egetræ. Hvis du er i tvivl om, hvilken rammetype du skal vælge til din Brainchild-plakat, kan vi anbefale dig de messingfarvede plakatrammer. De giver et eksklusivt udtryk og passer til alle Brainchild-motiver, og til de fleste boligindretninger. Hos Brainchild går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor er vores plakatrammer naturligvis i lige så god kvalitet, som vores plakater.

Hvis du har brug for inspiration til, hvordan motivet kan bruges i forskellige billedvægge med forskellige motiver, kompositioner, rammer mv., kan du lade dig inspirere her.

Har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os. Hos Brainchild vil vi altid gerne hjælpe dig godt i mål, så du ender med den helt rette kombination af Brainchild-plakater, farver, størrelser og plakatrammer.

Yderligere information

Vægt87.5 kg
Vælg størrelse

, , ,

Vælg ramme

, , , ,