Brainchild butik i Horsens

Besøg vores Brainchild Brandstore på havnen i Horsens. I vores flotte lokaler kan du se og mærke på alle vores produkter, mens du nyder en kop kaffe eller en sodavand i de inspirerende omgivelser, med en skøn udsigt over Horsens Fjord. 

I vores Brandstore kan du opleve Brainchild universet og få inspiration til indretning af din bolig med Brainchild. I butikken forhandler vi alle vores egne populære produkter, herunder plakater, træfigurer, sengetøj og meget andet boligtilbehør, samt udvalgte møbler af høj kvalitet. Vores søde og dygtige personale står altid klar til at hjælpe dig med at få det helt rigtige med hjem.

Vi glæder os til at se dig i vores butik på Jenny Kammersgaards Vej 11 i Horsens.

Oplev Brainchild-universet i Horsens

Du finder butikken beliggende i stueplan helt ud til vandet, og der er gratis parkering tilgængelig på Jenny Kammersgaards Vej, på Nordøstpassagen, og i nærheden af Meny. Butikkens placering og parkeringsmulighederne er illustreret på kortet ovenfor.

Butikken i Horsens er hjemsted for hele Brainchild-universet, så her finder du alle vores populære produkter: lige fra plakater, lærredsprint, træfigurer, og sengetøj til vores øvrige boligtilbehør af høj kvalitet. Vi har desuden udstillet vores mest populære lærredsprint i butikken, så du kan se de forskellige størrelser, rammetyper, og forskellen mellem plakater og lærredsprint. Dette vil hjælpe dig med at visualisere, hvordan lærredsprint kan forbedre din boligindretning. Vores personale er altid klar til at vejlede dig i at vælge de rigtige plakater eller lærredsprint til dit hjem.

Unik shopping oplevelse i Horsens

Er du på udkig efter en inspirerende shopping oplevelse i Horsens? Brainchild Brandstore er en must-visit-butik i Horsens for alle designelskere. Placeret ved havnen, skiller vores butik sig ud som et af de mest karakteristiske steder for kvalitetsboligtilbehør i Horsens. I vores butik kan du blive inspireret til hvordan du kan bruge vores boligtilbehør i din boligindretning. Uanset om du bor i Horsens eller blot besøger byen, så besøg vores fysiske butik og lad dig blive inspireret af et unikt udvalg og en personlig shoppingoplevelse. Oplev en unik blanding af design, kvalitet og passion – en shoppingoplevelse i Horsens, som du ikke vil gå glip af.

Møbler i teaktræ

I vores fysiske butik i Horsens kan du opleve vores brede udvalg af Brainchild produkter, men du kan også opleve og shoppe nøje udvalgte møbler i teaktræ, såsom lænestole og skænke. Disse møbler i teaktræ fusionerer æstetik og funktionalitet på en måde, der harmonerer perfekt med Brainchild universet. Møblerne er inspireret af tidløs elegance fra 50'erne og 60'erne, og møblerne er skabt af materialer af højeste kvalitet, hvilket sikrer holdbare og tidløse løsninger til dit hjem.

Oplev møblerne