Størrelsesguide

Det kan være en udfordring at vælge de helt rigtige plakatstørrelser. Hvis du vælger plakater i en størrelse, som er for små til den væg, de skal hænge på, vil plakaterne ikke komme til sin ret. Vælger du derimod plakater i en størrelse, som er for store til din væg, kan plakaterne virke for invaderende i dit hjem. Derfor har vi lavet en størrelsesguide, så du kan vælge den helt rigtige størrelse på dine nye plakater.

Vælg den rigtige plakatstørrelse

I vores størrelsesguide får du et overblik over hvilke størrelser, du kan få vores plakater i. Derudover får du også vores anbefalinger til, hvornår de forskellige størrelser passer perfekt til dine vægge. Vores plakater fås i fire forskellige størrelser, hvor den mindste plakatstørrelse er A5.

Vores mellemstore plakater er i størrelserne 30×40 cm og 50×70 cm, hvor 50×70 cm er den mest populære størrelse på vores plakater. Den største størrelse, som vores plakater kan fås i, er 70×100 cm. Hver plakatstørrelse er enestående, så du skal bare beslutte, hvilke der passer perfekt i dit hjem.

Mindre plakater

Små plakater i A5
Vores mindste plakatstørrelse er størrelse A5. Denne størrelse er både velegnet til vægge med lidt plads eller til billedvægge, hvor der ønskes et mere dynamisk udtryk i kombinationen mellem forskellige størrelser af plakater. Du kan også lave en hel billedvæg bestående af plakater i størrelse A5. På denne måde kan du have mange motiver hængende på én gang, uden at bruge meget vægplads.

Mellemstore plakater i 30×40 cm
Plakaterne i størrelse 30×40 cm er god, hvis du har et smalt stykke væg, hvor du ønsker at hænge dine plakater. Eller hvis du bor småt og ønsker at have flere af vores plakater hængende. 30×40 cm er også en god plakatstørrelse, hvis du i forvejen har en billedvæg med nogle større plakater og ønsker at føje flere plakater til billedvæggen.

Større plakater

Plakater i størrelse 50×70 cm
Den mest populære størrelse er vores plakater i størrelse 50×70 cm. Denne størrelse er et godt valg, hvis du ønsker at have 3 plakater hængende på stribe. Det kan f.eks. være over din sofa eller på væggen i din gang, hvor du har en forholdsvis normal størrelse væg.

Store plakater i 70×100 cm
Vores plakater i størrelse 70×100 cm gør sig godt i langt de fleste hjem. Den bidrager både til stemningen og til at skabe et statement i indretningen. Denne størrelse er som sagt stor, hvilket helt naturligt gør, at motivet gør sig lettere bemærket i rummet.

Hvis du mangler vægplads til den helt store størrelse, men stadig ønsker effekten fra de store motiver, er det også blevet populært at have dem stående på gulvet i en fed ramme op ad væggen. Her er det kun din fantasi, der sætter grænser. 

Lav din egen billedvæg

Du har mulighed for at lave din egen kombination af Brainchild plakater, som til sammen udgør en billedvæg. Derfor tilbyder vi samlede pakkeløsninger, hvor du frit kan vælge dine yndlingsplakater fra vores klassiske motivserie.

Lav din egen billedvæg med vores populære plakatmotiver Ægget, Koglen og Svanen, eller vælg vores øvrige plakatmotiver Bamsen, Dråben, Flowerpot, Myren, Pelikanen og Vintergækken, som er ligeså enestående.

Se vores billedvægge