Skip to main content

Brainchild logo

Brainchild plakater

Vores plakater består af motiverne Ægget, Koglen, Svanen, Dråben, Myren, Flowerpot, Bamsen, Pelikanen, Vintergækken, Artiskokken og Påfuglen. Plakaterne fås i flere forskellige stilarter, baggrundsfarver og størrelser. Vi printer vores plakater på din bestilling – det betyder at du altid vil modtage en helt ny plakat. Vi printer vores plakater på papir af højeste kvalitet.

Filter

Udvidet bytteservice

Vi tilbyder udvidet bytteservice og bytter dine julegaver t.o.m. 31. januar 2023.

Inklusiv indramning

Vi indrammer dine plakater uden merpris, hvis du køber rammer til dine plakater online.

Sikker emballering

Vi sender dine indrammede plakater med sikker emballering, så du trygt kan bestille.

Vores designparametre

De to vigtigste designparametre i vores koncept, er humoren og æstetikken. Med designet af vores enestående plakatmotiver, er det lykkedes os at forene de to designparametre.

Derfor mener vi, at når du vælger at dekorere dine vægge med Brainchild plakater, vælger du at bringe humor og god æstetik ind i dit hjem.

Vores plakater fås med flere forskellige motiver, stilarter, baggrundsfarver og størrelser. Plakaterne fås i størrelse A5, 30×40 cm, 50×70 cm og 70×100 cm.

Æstetikken i vores plakater

De danske møbelklassikere, særligt fra omkring midten af det 20. århundrede, er originale og æstetisk uovertrufne. Møblerne er tidløse og repræsenterer en form for nationalidentitet for de fleste danskere.

I vores optik, er der sidenhen ikke kommet mange møbler til, som kan måle sig med de anerkendte klassikere fra den periode. Vi søger at fange samme gode æstetik og originale udtryk i vores plakater.

Det minimalistisk design, er med til at gøre vores plakater æstetisk flotte. Enkelheden i vores plakatmotiver gør, at plakaterne er velegnede på væggene i de fleste danske hjem.

Vores plakater står skarpt i kvaliteten, da de er designet detaljerige. Den kvalitative produktionsmetode af vores plakater, sikrer at de flotte detaljer også giver sig til kende, når plakaterne bliver printet.

Den underforståede reference

Med de underforståede referencer til danske møbelklassikere, er humoren at finde i vores plakater. Med vores plakater tager vi ordene helt bogstaveligt og følger møbelklassikerne tilbage til originalen.

Det sætter gang i hjernens forunderlige forbindelser, og associationerne begynder at svinge som et pendul. For nok ser vi den originale betydning, men vi kommer også til at tolke på det bogstavelige.

Når du indretter dit hjem med vores vores plakater, afspejler du at du har humor og er designbevidst.

Læs mere om Brainchild
Brainchild