Brainchild logo

Ægget, Koglen og Svanen plakater

Vores plakatserier består af motiverne Ægget, Koglen, Svanen, Dråben, Myren, Flowerpot, Bamsen og Vintergækken. Plakaterne fås med flere forskellige baggrundsfarver og i 4 forskellige størrelser. Vores plakater fås i flere forskellige stilarter – heriblandt de klassiske plakater, i streg, i papirklip og i en ikonisk udgave.

Nedenfor kan du se vores plakater med Koglen, Svanen, Ægget og vores øvrige plakatmotiver.

Filter

Brainchild plakater er af god kvalitet!

Vi printer vores plakater på din bestilling – det betyder at du altid vil modtage en helt ny plakat. Vi printer vores plakater på et ubestrøget 230g ark fra ‘Hahnemühle’.

Hos Brainchild tager vi ordene helt bogstaveligt og følger de danske designklassikere tilbage til originalen – tilbage til de ord, der inspirerede formgivningen. Plakaterne fås med flere forskellige baggrundsfarver og i størrelse A5, 30×40, 50×70 og 70×100 cm.

Brainchild træfigurer

Hos Brainchild nyfortolker vi de velkendte danske møbelklassikere som træfigurer. Vores serie af træfigurer er omhyggeligt udformet, og udgør Ægget og Svanen.

Se træfigurerne

Brainchild lærredsprint

Vores motiver fås både som lærredsprint og plakater.

Lærredsprintene består af et bomuldslærred, som er spændt op på en blindramme og derefter monteret i en svæveramme.

Plakaterne er printet på et kvalitetspapir fra Hahnemühle og indrammet i en plakatramme med glas.

Se lærredsprint

Vores designparametre

De to vigtigste designparametre i vores koncept, er humoren og æstetikken. Med designet af vores enestående plakatmotiver, er det lykkedes os at forene de to designparametre. Derfor mener vi, at når du vælger at dekorere dine vægge med Brainchild plakater, vælger du at bringe humor og god æstetik ind i dit hjem.

Æstetikken i vores plakater

De danske møbelklassikere, særligt fra omkring midten af det 20. århundrede, er originale og æstetisk uovertrufne. Møblerne er tidløse og repræsenterer en form for nationalidentitet for de fleste danskere. I vores optik, er der sidenhen ikke kommet mange møbler til, som kan måle sig med de anerkendte klassikere fra den periode. Vi søger at fange samme gode æstetik og originale udtryk i vores plakater.

Det minimalistisk design, er med til at gøre vores plakater æstetisk flotte. Enkelheden i vores plakatmotiver gør, at plakaterne er velegnede på væggene i de fleste danske hjem. Vores plakater står skarpt i kvaliteten, da de er designet detaljerige. Den kvalitative produktionsmetode af vores plakater, sikrer at de flotte detaljer også giver sig til kende, når plakaterne bliver printet.

Den underforståede reference

Med de underforståede referencer til danske møbelklassikere, er humoren at finde i vores plakater. Med vores plakater tager vi ordene helt bogstaveligt og følger møbelklassikerne tilbage til originalen. Det sætter gang i hjernens forunderlige forbindelser, og associationerne begynder at svinge som et pendul. For nok ser vi den originale betydning, men vi kommer også til at tolke på det bogstavelige. Når du indretter dit hjem med vores vores plakater, afspejler du at du har humor og er designbevidst.

Læs mere om Brainchild