Plakatrammer

Du har også mulighed for at købe plakatrammer til dine Brainchild plakater. Hvis du vælger at købe rammer til dine plakater, indrammer vi plakaterne for dig – så er plakaterne lige til at hænge op på væggen i stuen, i soveværelset eller et helt tredje sted i dit hjem, hvor du trænger til noget pynt på væggene.

Rammer til plakater

Vores trærammer er lavet af massivt egetræ og er af den bedste kvalitet på markedet. Vores messingfarvede rammer er lavet af metal. Du kan købe rammer til vores plakater i de samme størrelser som vores plakater findes i: A5, 30×40, 50×70 og 70×100 cm.

Størrelse A5, 30×40 og 50×70 er med rigtigt glas. Størrelse 70×100 er med tykt plexi-glas. Plakatrammerne fås i lyst egetræ, mørkt egetræ, sortmalet egetræ og messingfarvet metal.

Ønsker du at købe plakat med ramme, skal du finde de ønskede plakatmotiver og vælge rammen sammen med plakaten. Hvis du ønsker at købe rammer uden at købe plakater, skal du købe rammerne ovenfor.

Plakater til rammer

Vores plakatserier består af Ægget, Koglen, Svanen, Dråben, Myren, Bamsen, Peliknen og Vintergækken. Vores plakater fås i flere foreskellige stilarter, heriblandt i en klassisk udgave og som streg plakater.

Se vores plakater