Skip to main content

Brainchild logo

Brainchild træfigurer

Hos Brainchild nyfortolker vi de velkendte danske møbelklassikere som træfigurer. Vores serie af træfigurer er omhyggeligt udformet, og består af Ægget og Svanen. Figurerne er både dekorative enkeltvis og som par. Træfigurerne giver både et eksklusivt og et humoristisk præg på boligindretningen. Nedenfor kan du se de forskellige varianter af vores træfigurer.

Svane Figuren

Hvad kom først, Svanen eller Ægget? I dette tilfælde kom Ægget Figuren først, men efterfølgeren i form af Svane Figuren lever i den grad op til den foregående høje standard.

Svane Figuren er i familie med Ægget Figuren. Det er vigtigt, at de to figurer taler samme sprog, og udgangspunktet for Svane Figurens krop og vinger har derfor været at vende Ægget Figuren 90 grader.

Svane Figuren er en eksklusiv nyfortolkning af et af de største ikoner indenfor dansk møbeldesign, Svanen. Formen er blød og elegant, den er enkel og alligevel detaljeret.

Svanens vinger har en elegant funktion, hvor de kan vippes op – og ud fra Svanens krop, og dermed ændres hele figurens udtryk.

Ægget Figuren

Ægget Figuren er en bogstavelig fortolkning af den danske møbelklassiker, Ægget. Træfiguren er enkel og eksklusiv og indbyder til blikfang og ofte også berøring. Den runde bløde form tiltaler både øjet og tiltrækker hænder.

Hvis du vil have et dansk design ikon, fortolket i bogstaveligste forstand, er det uden tvivl Ægget Figuren, du skal have fat i.

Brainchild