Ægget, Koglen og Svanen

Ægget, Koglen og Svanen er danske møbel- og designklassikere, som mange kender. De har en stor betydning for den danske møbel- og designhistorie, og er nutidige ikoner. Ægget og Svanen er begge designet af den store danske møbeldesigner, Arne Jacobsen, som tegnede dem i 1958. Koglen er tegnet af den innovative designer Poul Henningsen, som tegnede lampen i 1956. Møblerne har det tilfælles, at de alle tre er fra en tid, hvor der blev eksperimenteret med former og materialer. De er børn af deres tid og er alle tre mageløse klassikere den dag i dag. 

Den legende, humoristiske og eksperimenterende tankegang der ligger bag Ægget, Koglen og Svanen, har været grundelementer og inspiration for Brainchilds bogstavelige fortolkninger af de danske møbelklassikere. Ægget, Koglen og Svanen er tre af vores populære plakater og har, ligesom møblerne, fået en plads i mange hjem. 

Vores mest populære plakatmotiver

Kunne du tænke dig at indrette dit hjem med dansk design? Så synes vi du skal se nærmere på vores plakater, som har et tidsløst, enkelt og detaljeret udtryk. De fås også som billedvægge, hvor du har mulighed for at få alle tre plakater til en særpris. 

Ægget, Koglen og Svanen er vores tre mest populære plakatmotiver. Plakaterne er ikoniske hver for sig og skaber en enestående billedvæg sammen. Vi synes alle skal kunne indrette sit hjem med dansk design og tilbyder derfor en særpris, ved køb af tre af vores plakater. Du kan købe dine plakater som billedvæg i tre størrelser, 30x40cm, 50x70cm og 70x100cm. Se vores billedvægge herunder og design din helt egen. 

Den klassiske motivserie er Brainchilds første og mest populære plakatserie. Den består af 10 forskellige bogstavelige fortolkninger af 10 forskellige danske møbel- og designklassikere. Ægget, Koglen og Svanen er de tre mest populære motiver, som for mange også er dem de bedst kan relatere til. Gå på opdagelse i vores billedvægge og se hvilke du bedst kan lide.