Brainchild collabs

Hos Brainchild ved vi at et samarbejde skaber unikke produkter. Et møde mellem to brands, som sammen lader det kreative få frit spil. Derfor har vi gennem tiden lavet forskellige collabs, hvor vi hver gang er blevet inspireret til at tænke anderledes. Vi elsker at se vores produkter blive ført et andet sted hen og indtage nye højder. Her på siden kan du dykke ned i nogle af de collabs, som vi har lavet med andre brands.

B x JJJ – Colourful Moments

I samarbejde med illustrator, visuel designer og kunstner Jane Juel Jensen, har vi lavet et collab omkring Ægget Figuren. Jane Juel Jensen har udsmykket 6 unikke æg under titlen ‘Colourful Moments’. Jane Juel Jensen er en poetisk og eksperimenterende kunstner, der arbejder struktureret med farve- og formintuition og derved opnår et legende udtryk. Jane er optaget af samspillet mellem materialer, farver, former og kontraster, og elsker de oplevelser som opstår i dette møde.

Læs mere

Ægget Figuren beklædt med læder

Ægget Figuren i en anderledes og eksklusiv udgave, beklædt med cognacfarvet semi-anilin læder. Ægget Figuren beklædt med læder er et eksklusivt produkt og det er den kvalitetsbevidste møbelpolstrer AP Møbelpolstring, som har beklædt Ægget Figuren med en cognacfarvet semi-anilin læder fra Sørensen Leather.

BXB – DRØM STORT

I samarbejde med den meget talentfulde og succesrige kunstner, Martin Brachér, har vi lavet en collaboration, hvor Brachér har malet 8 trææg. Æggene er således blevet til små kunstværker, hvor hvert enkelt æg er unikt udsmykket.

Vores collaboration handler om at smelte to verdener sammen og derved skabe en ny original. Brachérs kunst er unik og kvaliteten er høj, hvilket er en af grundene til, at vores collaboration går op i en højere enhed.