Brainchild stilarter

Vores bogstavelige fortolkninger af danske møbelklassikere er designet i seks forskellige motiv stilarter. På denne side kan du få et overblik over og læse mere om de enkelte stilarter. Gå på opdagelse i og se nærmere på dine favoritter. Hos Brainchild ønsker vi at du skal have muligheden for at finde det motiv i den stilart, der passer bedst ind i din indretning. Brainchild plakater er dansk design til alle.

Klassiske plakater

Den klassiske stilart er den første og mest populære Brainchild plakatserie. Med sine motiver følger plakatserien de danske møbelklassikere tilbage til originalen, tilbage til ordenes oprindelige betydning. Af samme årsag er disse plakater navngivet “Original”. Plakatserien består af 11 motiver, som alle er bogstavelige fortolkninger af danske møbelklassikere. I plakatserien finder du vores mest populære motiver, Ægget, Koglen og Svanen. Oplev dem og de andre klassiske motiver i deres originale form.

Shop plakatserien

Designikon plakater

Designikon stilarten er en ikonisk Brainchild plakatserie. Ved at fjerne alle unødige detaljer, står motiverne som enkle og udtryksfulde ikoner. Plakatserien består af seks bogstavelige fortolkninger og giver dem i denne stilart et ikonisk udtryk. Motiverne er en hyldest til de klassiske designikoner, som er fra en tid hvor simplificeringen fremhæver detaljerne. Oplev Koglen, Ægget og Svanen i deres simple og udtryksfulde designform.

Shop plakatserien

Papirklip plakater

Som stilart er papirklip inspireret af den modernistiske kunstner, Henri Matisses kendte papirklip. Hvert enkelt papirelement i motivet er klippet ud i ét, som til sidst er sammensat til ét unikt papirklip. Motiverne er først klippet ud i hånden og derefter digitaliseret. I denne stilart opnår motiverne et unikt og originalt udtryk. Oplev Brainchild Papirklip serien.

Shop plakatserien

Designskitse plakater

Designskitse stilarten opstod, da Ægget Figuren og Svane Figuren blev designet. I designprocessen blev disse arbejdstegninger lavet til brug for udarbejdelsen af træfigurerne. Med sin enkle streg og rene form taler designskitse stilarten et arkitektonisk formsprog. Oplev designskitse plakatserien og forelsk dig i de modernistiske designskitser.

Shop plakatserien

Parade plakater

Parade stilarten er en fotokunstnerisk Brainchild plakatserie. Plakatserien består af to fotokunst plakater med vores træfigurer Svane Figuren og Ægget Figuren. Plakaterne viser hvert motiv stående i parader i et uendeligheds mønster. Skal figurerne marchere ind i din indretning, så tag et kig nærmere på denne plakatserie.

Shop plakatserien

Linoleumstryk plakater

Linoleumstrykket er til dig der ønsker et unikt motiv, hvor ingen har et præcis magen til. Linoleumstryk er en eksklusiv Brainchild stilart, hvor alle tryk laves i hånden og hvert tryk er grafisk unika.Linoleummet er håndskåret og kunstpapiret er revet i hånden, for at sikre den unikke kvalitet. Plakaten bliver ligeledes først trykt når du bestiller den.Plakaterne fås med otte bogstavelige Brainchild fortolkninger og er bestemt en oplevelse værd.

Shop plakatserien

Shop vores plakater

Ønsker du at kombinere flere af vores plakater? Du har mulighed for at lave din egen kombination af Brainchild plakater. Vi tilbyder samlede pakkeløsninger, hvor du frit kan vælge dine yndlingsplakater fra vores klassiske serie.

Lav din egen billedvæg med vores populære plakatmotiver Ægget, Koglen og Svanen, eller vælg vores øvrige plakatmotiver Bamsen, Dråben, Flowerpot, Myren, Pelikanen og Vintergækken, Artiskokken og Påfuglen, som er ligeså enestående.

Se vores billedvægge